Hennepkwekerij ontmanteling

Kusters Facilities is 24 uur per dag, 7 dagen per week stand-by voor het ontmantelen van hennepkwekerijen. Wij zijn al jaren de beste partij in heel Noord-Brabant en Limburg als het gaat om professionele ontmanteling van hennepkwekerijen en daaraan gerelateerde zaken. Onze medewerkers zijn zeer deskundig en werken strikt volgens de richtlijnen. Hennepkwekerijen ontmantelen wij in opdracht van de overheid, politie en gemeentes.

Wat wij kunnen betekenen:

Ontmantelingen in heel Nederland

Het winnen van de tender, die in 2011 uitgeschreven is door Dienst Domeinen Roerende Zaken, is voor Kusters Facilities een bijzondere erkenning van onze professionaliteit als het gaat om de ontmantelingen van hennepkwekerijen. Het winnen van de tender betekent dat Kusters Facilities sindsdien als enige partij in Nederland in opdracht van Dienst Domeinen Roerende Zaken alle strafrechtelijke ontmantelingen in heel Nederland uit mag voeren. Dat doen wij vanuit 14 vestigingen verdeeld over heel Nederland. Sindsdien hebben wij de tenders gewonnen.

Gebruiksklaar opleveren van het pand

Naast het ontmantelen van de hennepkwekerij, zorgt Kusters Facilities ook voor de verwerking van de afvalstromen die bij een ontmanteling vrijkomen.
Ook daarna blijven er bij een ontmanteling altijd goederen achter, die niet door de politie in beslag genomen worden. Naast het ontmantelen zelf kan Kusters Facilities ervoor zorgen dat de woning of het pand weer gebruiksklaar opgeleverd wordt. Dat doen wij bijvoorbeeld in opdracht van de woningcorporatie of de eigenaar van het pand. Kusters Facilities zorgt ervoor dat de woning zorgvuldig leeggemaakt wordt en dat al het afval volgens de milieueisen afgevoerd wordt.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons