Ontruiming

In opdracht van gerechtsdeurwaarders, woningcorporaties en gemeentes voert Kusters Facilities ontruimingen uit. Wij zijn een van de grootste facilitair dienstverleners in Nederland op het gebied van ontruimingen. Kusters Facilities voert iedere ontruiming van A tot Z perfect uit.

Wat wij kunnen betekenen:

Woning ontruiming en bedrijfsontruiming

Een ontruiming is voor de betrokkenen vaak een emotionele en ingrijpende zaak. Vaak is een ontruiming het gevolg van een benarde financiële positie of zelfs een faillissement. Het komt ook voor dat wij ontruimingen uitvoeren wanneer iemand overleden is.

Ontruiming door discrete medewerkers

Kusters Facilities beschikt over goed opgeleide en gekwalificeerde medewerkers die zich terdege bewust zijn van de gevoeligheid van de situatie. Onze medewerkers zijn uiterst discreet en doen er alles aan om de ontruiming van een woning of bedrijf zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Ontruiming van A tot Z

Kusters Facilities verzorgt ontruimingen van woningen en bedrijven echt van A tot Z. Alle werkzaamheden voeren wij voor onze opdrachtgevers uit. Van het leegruimen van het pand, het veegschoon opleveren en het netjes afvoeren tot en met de opslag van de in beslag genomen goederen. Kusters Facilities staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om in geheel Nederland ontruimingen uit te voeren. Op verzoek van de opdrachtgever kan Kusters Facilities ook voor een discrete en veilige verkoop van de goederen zorgen.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons