Vegen en borstelen

Kusters Facilities beschikt over diverse veegmachines en borstelmachines voor alle voorkomende veeg- en borstelwerkzaamheden. Wij vegen en borstelen voor onze opdrachtgevers alle soorten openbare ruimten. We houden de openbare ruimte perfect schoon en vrij van onkruid.

Wat wij kunnen betekenen:

Vegen met Ravo veegmachines

Een schone straat en een schoon bedrijventerrein. Ze vormen een mooi visitekaartje van uw gemeente of bedrijf. Kusters Facilities is in het bezit van verschillende Ravo veegmachines voor alle voorkomende veegwerkzaamheden. Wij vegen voor onze opdrachtgevers onder andere straten, pleinen, parkeerterreinen, bedrijventerreinen, speelplaatsen, fietspaden, parkeergarages en wegen in aanbouw. Al onze veegmachines zijn uitgerust met GPS systemen en voldoen aan alle eisen ten aanzien van de hoogte, de veiligheid en het milieu.

Veegmachines van klein tot groot

Het formaat van de veegmachines van Kusters Facilities varieert van zeer kleine veegwagens tot zelfs grote vrachtwagen veegmachines. De hoogte van onze kleinste veegwagens is slechts 1,80 meter. Deze veegwagens kunnen al ingezet worden voor een veegbreedte vanaf 1,50 meter. Dankzij het lage gewicht zijn deze veegmachines bijzonder geschikt voor het vegen van onder andere parkeergarages, speelplaatsen en fietspaden.

Borstelen voor onkruidbestrijding

Machinaal borstelen is een zeer milieuvriendelijke manier om onkruid te bestrijden. Met de borstelmachines van Kusters Facilities ziet u direct resultaat en toch belasten het milieu zo min mogelijk. Een borstelmachine kan ingezet worden voor het bestrijden van onkruid op alle soorten bestrating, zoals bijvoorbeeld klinkers en tegelpaden.
Met speciale borstels is het zelfs mogelijk om graskanten te bewerken. Op plaatsen die door de machine moeilijk te bereiken zijn, kunnen wij ook handmatig borstelen. Uiteraard kunnen wij er direct voor zorgen dat al het vrijgekomen materiaal wordt opgeruimd door één van onze veegmachines.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons