Evenementen verhuur

Kusters Facilities is een betrouwbare en flexibele partner voor de facilitering van uw evenement. Voor de verhuur van allerlei materialen zoals hekwerken, schermen, toegangspoorten, kassa units en stagebarriers. Maar ook voor de schoonmaak van het evenementen terrein en voor het maken van een compleet verkeersplan. Met Kusters Facilities kunt u uw evenement echt in goede banen leiden.

Wat wij kunnen betekenen:

Verhuur van materiaal

Door ons te specialiseren in de verhuur van materialen rondom evenementen leveren wij veel meer dan alleen hekwerk en dranghekken. Wij verhuren uiteenlopende materialen zoals bijvoorbeeld finishbarriers, stagebarrieres, buffetbarriers, kassa units en fietsenrekken. Of u nu een buurtfeest organiseert of een groot festival. Kusters Facilities heeft werkelijk alles voor u in huis om uw evenement onder controle te houden.

Inzet van personeel tijdens het evenement

Kusters Facilities is er voor u tijdens de voorbereiding van uw evenement, maar ook tijdens het evenement zelf. Zo kunnen wij bijvoorbeeld personeel leveren dat gedurende het evenement ervoor zorgt dat alles er keurig verzorgd uit blijft zien. Bijvoorbeeld door het terrein schoon te houden of prullenbakken te legen. Kusters Facilities kan naast de verhuur van hekwerk ook zorgen voor een compleet verkeersplan om tijdens het evenement de verkeersstromen in goede banen te leiden. We verhuren tekstkarren en kunnen ook verkeersregelaars en beveiligers leveren. Wat uw wensen ook zijn, alles is mogelijk. We maken graag een aanbod op maat voor uw evenement.

Inzet van personeel na het evenement

Wanneer de laatste bezoekers vertrokken zijn, is er nog veel werk aan de winkel om alles weer in de oude staat te herstellen. Alle materialen moeten afgevoerd worden en het terrein of het gebouw moet grondig gereinigd worden. Kusters Facilities verzorgt ook de reiniging van gebouwen en terreinen na evenementen. Denk bijvoorbeeld aan de schoonmaakwerkzaamheden na weekmarkten, jaarmarkten, beurzen, festivals en buurtfeesten. Wij zorgen er met bijvoorbeeld veegmachines, schrob/zuigmachines en bladblazers voor dat alle sporen van uw evenement keurig uitgewist worden. Zodat niet alleen u, maar ook alle omwonenden tevreden terug kunnen kijken op een geslaagd evenement.

Totaalleverancier voor ieder evenement

Kusters Facilities biedt een totaalpakket voor ieder evenement. Met onze klanten kijken we goed naar alle eisen en wensen. We stellen telkens weer een perfect passend pakket voor hen samen.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons