Online veiling

Kusters Facilities werkt voor de online veiling van goederen en voertuigen samen met 24-7 Support. In opdracht van overheidsinstellingen en deurwaarders veilen wij in beslag genomen zaken. Door online te veilen zorgen wij voor een optimale opbrengst.

Wat wij kunnen betekenen:

Voordeel van online veilen

De opbrengst van online veilingen is optimaal omdat met een online veiling een maximaal aantal potentiële kopers bereikt wordt. Bovendien kunnen wij een online veiling vanaf iedere plek in Nederland voor u uitvoeren. Voor een online veiling hoeft u de goederen niet naar het veilinghuis te brengen. Kusters Facilities verzorgt het vervoer van de in beslag genomen goederen naar het veilinghuis, waar de goederen veilig opgeslagen worden.

In samenwerking met 24-7 Support

Kusters Facilities heeft voor online veilingen gekozen voor een exclusieve samenwerking met 24-7 Support.24-7 Support is een gecertificeerd veilinghuis dat garant staat voor een transparante aanpak en een hoog verkoop rendement. Bovendien voert 24-7 Support taxaties uit in heel Nederland en rekenen zij een vast laag tarief.
Kusters Facilities veilt goederen uitsluitend voor overheidsinstellingen en gerechtsdeurwaarders. Deze dienst bieden wij niet aan particuliere opdrachtgevers aan. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons