Schrob / zuigmachine

Met de multifunctionele schrob/zuigmachine van Kusters Facilities kunnen wij iedere vloer grondig schrobben, reinigen, zuigen en polijsten. Wij zorgen ervoor dat uw vloer er echt weer als nieuw uitziet. De scrob/zuigmachine is er voor periodiek en groot onderhoud.

Wat wij kunnen betekenen:

Schrob/zuigmachines voor iedere vloer

Kusters Facilities beschikt over kleine schrob/zuigmachines waarmee wij de vloer van bijvoorbeeld uw bedrijfsruimte of winkel grondig kunnen reinigen. Voor grotere vloeroppervlakten beschikken we over een grote schrob/zuigmachine. Deze grote schrob/zuigmachine is ideaal voor de reiniging van vloeren in grote bedrijfshallen.

Schrobmachine en zuigmachine in een

Onze schrob/zuigmachines zijn echte multifunctionele machines die geschikt zijn voor het intensief voor schrobben, zuigen en polijsten van vloeren. U kunt ze inzetten voor periodiek onderhoud, maar ook voor groot onderhoud.
Bij groot onderhoud zorgen wij voor een diepte reiniging van de poriën en voegen. Onze schrob/zuigmachines zijn uitgevoerd met een schrob pad voorzien van variabele borsteldruk. Dat maakt ze geschikt voor iedere vloer. Bovendien maken we altijd gebruik van het beste reinigingsproduct voor uw vloer. Na een grondige reinigingsbeurt ziet uw vloer er echt weer uit als het visitekaartje van uw bedrijf!

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons