Merlo 38.12. verreiker met manbak

Voor werkzaamheden tot 12 meter hoogte beschikt Kusters Facilities over twee typen Merlo verreikers, die uitsluitend verhuurd worden met machinist. De Merlo 38.12. met lepels is geschikt voor het op hoogte plaatsen van goederen op ruw terrein. De Merlo 38.12. met een manbak kan ingezet worden om personen uiteenlopende werkzaamheden op hoogte te laten verrichten.

Wat wij kunnen betekenen:

Merlo 38.12. verreiker met manbak

De Merlo 38.12. verreiker met manbak kan gehuurd worden als hoogwerker. Met deze krachtige verreiker kunt u uiteenlopende werkzaamheden verrichten op een hoogte van maximaal 12 meter. De roterende manbak van Kusters Facilities is uitklapbaar tot 6 meter breed en is geschikt voor een maximaal gewicht van 300 kg. Daarmee heeft u een enorme werkplek op hoogte waarmee u vrijwel iedere plaats kunt bereiken. Voor onder andere schoonmaak en reparatie werkzaamheden op hoogte, het ophangen van evenementenvlaggen, reclameborden en banieren en het plaatsen van camera’s.De Merlo 38.12. verreiker met manbak is inzetbaar op alle terreinsoorten, ook op ruw terrein. Bovendien is deze verreiker in combinatie met een actie wagen ook op openbare wegen te gebruiken. De verreiker is zelfrijdend binnen de regio Eindhoven, daardoor bespaart u aanzienlijk op de transportkosten. U huurt de verreiker al vanaf 1 uur, uitsluitend met machinist.  Die mee kan werken dankzij de bediening van de manbak vanuit de manbak zelf.

De voordelen op een rij

Verschillende opdrachtgevers van Kusters Facilities profiteren al van de voordelen van de Merlo verreikers. We verhuren de verreikers aan uiteenlopende bedrijven en overheidsinstanties. De verreikers bied en u verschillende voordelen:

  • 24/7 inzetbaar, al vanaf 1 uur
  • Inzetbaar op ruw terrein en openbare weg
  • Snelle op- en afbouw
  • Deskundige bediening door de machinist
  • Het tarief word gehanteerd vanaf de standplaats tot terug op de standplaats

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons