Gevelreiniging

U kunt bij Kusters Facilities terecht om uw gevels en stoepen professioneel te laten reinigen. Wij beschikken over krachtige en milieuvriendelijke methoden om gevels en stoepen grondig te reinigen. Ook voor het verwijderen van graffiti hebben wij een professionele aanpak.

Wat wij kunnen betekenen:

Professionele gevelreiniging

Kusters Facilities beschikt over een krachtige warmwater hogedrukreiniger voor het reinigen van gevels en stoepen. We maken gebruik van verschillende professionele reinigingsproducten en reinigen moeiteloos de meest uiteenlopende materialen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan gevels van steen, metaal en kunststof. Aan stoepen en gemetselde muren. Maar ook aan overige sterk vervuilde materialen en gevels die beplakt zijn of beklad met graffiti.

Doorlopende graffiti verwijdering

Kusters Facilities biedt een goed doordachte aanpak voor de structurele bestrijding van graffiti op een milieuvriendelijke wijze. Voor onze klanten verwijderen wij dagelijks graffiti uit het straatbeeld, met respect voor de ondergrond en de omgeving.
Onze graffiti verwijderingsdienst zetten wij bijvoorbeeld in voor gemeentes, overheidsinstanties, scholen en bedrijven. Voor de verwijdering van graffiti in winkelgebieden, scholen, tunnels en op viaducten en geluidsschermen. Dit doen we op projectbasis en op contractbasis, afhankelijk van de wensen van onze klant.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons