Verhuislift

Om ervoor te verzorgen dat uw verhuizing of ontruiming echt voorspoedig verloopt, kunt u de verhuislift van Kusters Facilties inzetten. Deze zelfrijdende verhuislift is zeer compact en heeft een bereik van maar liefst 30 meter hoog. Daarmee bereikt u met gemak de 2e etage tot en met de 9e etage. Dat maakt het verhuizen van uw meubels en spullen stukken eenvoudiger.

Wat wij kunnen betekenen:

Veilig verhuizen van meubels en spullen

De verhuislift van Kusters Facilities kan ingezet worden om meubels en inboedels van bedrijven en particulieren veilig te verhuizen. Tot en met de 9e verdieping kunnen al uw goederen tot 300 kg rechtstreeks de woning of het kantoor in. Hiermee heeft u minder kans op beschadiging van uw goederen en het trappenhuis. Bovendien veroorzaakt u minder overlast tijdens de verhuizing voor uw buren en omwonenden.

Verhuislift te huur al vanaf 1 uur

Ook voor kleine verhuizingen of het verhuizen van enkele meubels kunt u de verhuislift huren. De verhuislift is al beschikbaar vanaf een huurperiode van 1 uur. Bijvoorbeeld voor de verhuizing van een bankstel, wasmachine of keuken. De verhuislift zorgt ervoor dat u uw spullen snel kunt verhuizen, waardoor u aanzienlijk bespaart op de inzet van mankracht tijdens de verhuizing. Het tarief word gehanteerd vanaf de standplaats tot terug op de standplaats

Goed alternatief voor een telekraan

Het bereik van deze verhuislift is met 30 meter uniek. Dat maakt deze verhuislift een goed en goedkoop alternatief voor het huren van een telekraan.
Voor veel bouw gerelateerde bedrijven en dakdekkers is de verhuislift een interessante optie gebleken om in te zetten bij kleinere klussen op hoogte. Zij kunnen hierbij besparen op de personeelskosten. De verhuislift beschikt over een draaiplateau met een extra groot verhuisplateau.

De voordelen op een rij

Verschillende opdrachtgevers van Kusters Facilities profiteren al van de voordelen van de verhuislift. We verhuren de verhuislift aan zowel bedrijven als aan particulieren. De verhuislift biedt u verschillende voordelen:

  • Snelle afhandeling van uw verhuizing
  • Minder schades en overlast voor de omgeving
  • 24/7 inzetbaar, al vanaf 1 uur
  • Extra groot verhuisplateau voor grote meubels en apparaten
  • Snelle op- en afbouw
  • Deskundig advies van de verhuizer
  • Het tarief word gehanteerd vanaf de standplaats tot terug op de standplaats

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons