Verhuur en verkeer

Kusters Facilities beschikt over de materialen, de kennis en het deskundige personeel om evenementen, wegwerkzaamheden en bouwprojecten optimaal te faciliteren. Wij leveren voor ieder evenement, ieder bouwproject en iedere weg- afzetting een echt totaalpakket aan facilitaire diensten.

Wat wij kunnen betekenen:

Evenementen verhuur

Kusters Facilities beschikt over een ruime voorraad van uiteenlopende materialen zoals hekwerken, schermen, toegangspoorten, kassa units en stagebarriers waarmee we uw evenement optimaal kunnen faciliteren. U kunt bij ons terecht voor het huren van deze materialen. Maar ook voor de plaatsing ervan en zelfs voor de schoon- maak van het evenementen terrein tijdens of na uw evenement.

Hekwerk verhuur

Voor het huren van hekken in alle soorten en maten bent u bij ons aan het goede adres. Wij verhuren dranghekken, hoge hekken en bouwhekken. Bovendien leveren wij het hekwerk af op de door u gewenste
locatie en kunnen onze medewerkers de gehuurde hekken ook voor u plaatsen.

Wegafzetting en verkeersplannen

Kusters Facilities levert echte totaaloplossingen tijdens alle denkbare wegwerkzaamheden. Van het verhuren en plaatsen van wegafzettingen tot het maken van complete verkeersplannen.

Samen met u kijken we graag naar wat we voor u kunnen betekenen. Op het gebied van verhuur of misschien wel op het gebied van een van onze andere facilitaire diensten, speciale transporten of veeg- en reinigingswerkzaamheden.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons