Merlo 38.12. verreiker met lepels

Voor werkzaamheden tot 12 meter hoogte beschikt Kusters Facilities over twee typen Merlo verreikers, die uitsluitend verhuurd worden met machinist. De Merlo 38.12. met lepels is geschikt voor het op hoogte plaatsen van goederen op ruw terrein. De Merlo 38.12. met een manbak kan ingezet worden om personen uiteenlopende werkzaamheden op hoogte te laten verrichten.

Wat wij kunnen betekenen:

Merlo 38.12. verreiker met lepels

In tegenstelling tot een heftruck kan een verreiker op ruw terrein rijden. De Merlo 38.12. verreiker met lepels is bijzonder geschikt voor het op hoogte plaatsen van goederen op ieder terrein. Deze krachtige verreiker brengt goederen tot wel 3.800 kg op een hoogte van maximaal 12 meter. Deze verreiker wordt verhuurd voor onder andere het laden en lossen vrachtwagens, het omhoog en omlaag zetten of verplaatsen van goederen. En dat alles op ruw terrein. Doordat de verreiker zelfrijdend is binnen de regio Eindhoven bespaart u aanzienlijk op de transportkosten. Deze verreiker al vanaf 1 uur inzetbaar en is uitsluitend met machinist te huur.

De voordelen op een rij

Verschillende opdrachtgevers van Kusters Facilities profiteren al van de voordelen van de Merlo verreikers. We verhuren de verreikers aan uiteenlopende bedrijven en overheidsinstanties. De verreikers bied en u verschillende voordelen:

  • 24/7 inzetbaar, al vanaf 1 uur
  • Inzetbaar op ruw terrein en openbare weg
  • Snelle op- en afbouw
  • Deskundige bediening door de machinist
  • Het tarief word gehanteerd vanaf de standplaats tot terug op de standplaats

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons