Hekwerk verhuur

Kusters Facilities verhuurt hekwerk in alle soorten en maten. U kunt bij ons terecht voor het huren van dranghekken, hoge hekken en bouwhekken. Wij leveren het hekwerk af op de door u gewenste locatie. Bovendien kunnen onze medewerkers de gehuurde hekken ook voor u plaatsen, zodat u er helemaal geen omkijken naar heeft.

Wat wij kunnen betekenen:

Altijd een passend hekwerk

Geen enkele locatie is hetzelfde en geen enkele situatie is hetzelfde. Daarom kijkt Kusters Facilities altijd goed naar alle omstandigheden en eisen voor wij een voorstel maken. Wat zijn uw wensen? Welke eisen worden er gesteld aan de veiligheid? Met welke regels en richtlijnen dient u rekening te houden? Dit zijn voorbeelden van vragen die wij samen met u beantwoorden. We denken actief met u mee en komen snel tot een goed voorstel voor uw project of evenement.

24/7 verhuur van hekken

Kusters Facilities staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om hekken voor u te plaatsen of weg te halen. Onze medewerkers zijn zeer ervaren. Het zijn echte vakmannen die hekwerken snel en vakkundig plaatsen. Dag en nacht, iedere dag van de week. Kusters Facilities levert hekwerken die onder alle omstandigheden en op elke denkbare plek hun mannetje staan. Precies zoals u het wenst!

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons