Gladheid bestrijding

Kusters Facilities beschikt over diverse sneeuwschuivers en strooiwagens die wij in de winterperiode inzetten voor gladheidbestrijding. We zorgen ervoor dat wegen, fietspaden, voetpaden, parkeerterreinen en bedrijventerreinen sneeuwvrij zijn en niet glad worden. Kusters Facilities staat 24/7 voor u klaar.

Wat wij kunnen betekenen:

Professionele sneeuwschuivers en strooiwagens

Gedurende de winterperiode zet Kusters Facilities verschillende voertuigen in om wegen, fietspaden, voetpaden, parkeerterreinen en bedrijventerreinen sneeuwvrij te maken en te strooien. Hiervoor beschikken we over diverse professionele sneeuwschuivers en strooiwagens. Onze voertuigen verrichten verschillende handelingen ter bestrijding van gladheid in één keer; ze schuiven sneeuw en strooien er direct achteraan.

Abonnement of op afroep

U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van een gladheidsbestrijdingsabonnement voor uw terrein of wegen. Het gladheidsbestrijdingsabonnement van Kusters Facilities biedt u alle gemak en zekerheid. Kusters Facilities zorgt er automatisch voor dat uw wegen en/of terreinen sneeuwvrij en goed gestrooid zijn.
Wilt u geen abonnement afsluiten? Ook dan kunt u bij Kusters Facilities prima terecht voor gladheidbestrijding. Onze gladheidbestrijdingsservice is namelijk ook op afroep beschikbaar. Onze spoeddienst staat voor u paraat.

Strooizout of dooikorrels

U heeft bij Kusters Facilities de keuze om te laten strooien met regulier strooizout of met dooikorrels. Dooikorrels worden warm en hebben daardoor een langere (preventieve) werking tegen gladheid. Wij adviseren u graag over welk van de twee strooi- middelen voor uw situatie het meest geschikt is.

24/7 paraat voor uw veiligheid

Kusters Facilities staat 24/7 voor u klaar om bij sneeuw en vorst uw veiligheid en die van uw medewerkers of inwoners te kunnen garanderen. We vertellen u er graag meer over, bel ons vandaag nog.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons