Onderhoud groenvoorziening

Kusters Facilities zorgt voor perfect onderhouden groenvoorzieningen. Dit doen we onder andere voor gemeentes, overheidsinstanties en bedrijven. Wij bieden een totaalpakket aan voor het onderhoud en de reiniging van groenvoorzieningen. Ook voor professionele en milieuvriendelijke onkruidbestrijding kunt u bij ons terecht.

Wat wij kunnen betekenen:

Van aanleg tot onderhoud

Om uw groenvoorziening perfect te onderhouden biedt Kusters Facilities een totaalpakket aan diensten aan. Van de aanleg van uw groenvoorziening tot en met het onderhoud. Volledig afgestemd op uw wensen kunnen wij een onderhoudscontract voor het onderhoud aan uw groenvoorziening samenstellen.

Perfect onderhouden groenvoorzieningen

Om uw groenvoorziening te onderhouden verwijderen wij bladeren, zwerfafval en snoeiafval. Dat doen we op verhard en onverhard terrein met behulp van rolbezems en bladblazers. Wij kunnen het onderhoud van gazons voor onze rekening nemen. Bovendien kunnen we desgewenst ook prullenbakken legen op en rond uw terrein. Op verzoek kunnen we snoeiwerkzaamheden en het onderhoud van plantenbakken voor u verzorgen. Kortom, we zorgen ervoor dat uw terrein er altijd perfect uitziet!

Milieuvriendelijke onkruidbestrijding

Naast traditionele manieren om onkruid te bestrijden, door middel van onkruid verdelgers, kunt u bij Kusters Facilities ook terecht voor het milieuvriendelijk bestrijden van onkruid. Dat doen we door inzet van milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen, professionele borstelmachines en door het wegbranden van onkruid. Welke oplossing u ook wenst, Kusters Facilities zorgt altijd voor een duurzame en professionele verwijdering van het aanwezige onkruid.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons