Inbeslagname

Kusters Facilities ondersteunt diverse gemeentes, gerechtsdeurwaarders en overheidsinstanties bij inbeslagnames en beslaglegging. Dat doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bovendien kunnen wij ook voor de opslag van de in beslag genomen goederen zorgen in ons pand voorzien van camerabeveiliging.

Wat wij kunnen betekenen:

Inbeslagname van goederen en voertuigen

In opdracht van diverse gerechtsdeurwaarders, gemeentes en overheidsinstanties verzorgt Kusters Facilities de inbeslagname. Wij verzorgen de beslaglegging van complete inboedels, de meest uiteenlopende goederen, machines, auto’s en overige voertuigen. Bovendien neemt Kusters Facilities de in beslag genomen zaken ook in bewaring, totdat bekend is wat de bestemming wordt.

Gerechtelijke bewaring van goederen

Het pand waarin Kusters Facilities gevestigd is heeft een oppervlakte van ruim 8500 vierkante meter. Het leent zich uitstekend voor de opslag van in beslag genomen goederen die discreet en veilig behandeld moeten worden. Kusters Facilities voldoet aan alle wettelijke eisen voor de gerechtelijke bewaring van in beslag genomen goederen en auto’s.
Ons pand is voorzien van een geavanceerd beveiligingssysteem met 24/7 cameratoezicht

Assemblage en online veiling

Kusters Facilities biedt meer dan alleen de opslag van goederen aan. Naast op- en overslag faciliteiten, biedt Kusters Facilities ook assemblage diensten aan. Bovendien beschikken we over een online verkoopsite waarop in beslag genomen goederen eventueel online geveild kunnen worden. Kusters Facilities kan namens de opdrachtgever de verkoop van de goederen geheel verzorgen.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons