Veeg-en reinigings werkzaamheden

Het jaar rond zet Kusters Facilities zich in om terreinen, straten en pleinen perfect te onderhouden. 24 uur per dag, 7 dagen per week vegen en borstelen we straten, stoepen en pleinen. We onderhouden groenvoorzieningen, bestrijden gladheid en verwijderen graffiti voor onze klanten.

Wat wij kunnen betekenen:

Altijd een verzorgde omgeving

Onze ervaren medewerkers staan klaar voor bedrijven en particulieren om facilitaire diensten te verlenen. Zij zorgen voor een sneeuwvrije en veilige parkeerplaats. En voor straten, stoepen, groenvoorzieningen, parken en pleinen zonder onkruid, bladeren of zwerfafval. Ook na een evenement zorgt Kusters Facilities voor een keurig gereinigd en verzorgd terrein. Kort gezegd zorgen we er voor dat uw omgeving schoon, netjes en veilig is.

Reiniging van straten en pleinen

Voor nette, verzorgde straten en pleinen biedt Kusters Facilities verschillende facilitaire diensten aan. Kusters Facilities beschikt over diverse veegmachines en borstelmachines voor alle voorkomende veeg- en borstelwerkzaamheden.
Voor professionele gladheidbestrijding zetten wij in de winterperiode diverse sneeuwschuivers en strooiwagens in.

Perfect verzorgde gevels en gebouwen

U kunt bij Kusters Facilities terecht voor het deskundig laten reinigen van gevels. Ook voor het verwijderen van graffiti hebben wij een professionele aanpak. Bovendien beschikken wij over multifunctionele schrob/zuigmachines voor het grondig schrobben, reinigen, zuigen en polijsten van vloeren.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons