Same day delivery

Wanneer u ons vandaag belt voor een zending die vandaag afgeleverd moet worden helpen wij u graag met onze same day delivery service. Dit is een snel transport oplossing waarmee we uw zending nog dezelfde dag afleveren op ieder gewenst adres in de hele Benelux. Same day delivery is uw express delivery voor als uw zending spoed heeft.

Wat wij kunnen betekenen:

Van een envelop tot een complete lading

Uiteraard is de mate van spoed een goede reden om te kiezen voor same day delivery. Maar ook wanneer u zeer waardevolle zaken te vervoeren heeft kan same day delivery u een goede uitkomst bieden. U bent er namelijk zeker van dat uw zending direct naar de bestemming vervoerd wordt. Of het nu gaat om een envelop met waardevolle documenten of een complete lading, wij vervoeren uw zending zorgvuldig en zeer snel.

Direct opgehaald

Om van de same day delivery service van Kusters Logistic Services gebruik te maken is een telefoontje voldoende. U belt ons om de opdracht door te geven en geeft aan waar en wanneer u uw zending wilt laten ophalen.
Onze snel transport chauffeurs zorgen ervoor dat zij uw zending direct ophalen op de afgesproken plaats.

Dezelfde dag bezorgd

Met onze same day delivery service vervoeren wij uw zending met het meest geschikte vervoersmiddel. Die stemmen we volledig af op de omvang van uw zending. Bovendien bezorgen wij uw zending direct en wordt er geen kilometer te veel gereden. Daardoor zijn we in staat om u ook voor dit snel transport een echte concurrerende prijs te bieden.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons