Tijdelijke opslag

Naast in- en opslag van uw goederen verzorgt  Kusters Logistic Services ook de tijdelijke opslag van goederen. In ons perfect beveiligde warehouse kunt u uw goederen ook voor zeer korte tijd opslaan tegen zeer concurrerende tarieven. U betaalt alleen voor de werkelijke duur dat u uw goederen opslaat in ons warehouse.

Wat wij kunnen betekenen:

Opslag zonder minimale termijn

In ons warehouse kunt u uw goederen voor een korte termijn opslaan. De opslag van goederen kan al vanaf een paar dagen. U betaalt bij Kusters Logistic Services alleen voor het feitelijke gebruik van de opslagcapaciteit. Wij rekenen alleen de kosten voor het werkelijke aantal dagen aan u door. Van ons ontvangt u dus geen factuur voor de opslag per week of per maand. Op die manier bent u er zeker van dat u bij Kusters Logistic Services goed zit voor een kosten efficiënte oplossing voor de tijdelijke opslag van uw goederen.

Tijdelijke opslag van goederen, groot en klein

Ons warehouse kent een oppervlakte van 5.700 vierkante meter en een vrije hoogte tot 8 meter. Daarbinnen kunnen wij voor de opslag van uw goederen werkelijk iedere denkbare opslaglocatie op maat maken, ook voor een korte termijn. Ook voor langer durende opslag zijn wij het perfecte adres. Of u uw goederen nu tijdelijk opslaat of langer, u kunt bij Kusters Logistic Services altijd rekenen op de zorgvuldigheid van onze deskundige medewerkers.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons