VAL-activiteiten

Voor uiteenlopende opdrachtgevers voert Kusters Logistics Services  VAL-activiteiten uit als het assembleren van halffabricaten, om- of herlabelen, sorteren en het uitvoeren van een uitgebreide kwaliteitscontrole. Onze dag- en nachtploegen staan 24 uur per dag voor u klaar om in ons warehouse of op een door u gewenste locatie VAL-activiteiten voor u uit te voeren.

Wat wij kunnen betekenen:

Assemblage halffabricaten

Producten die als halffabricaat worden ingekocht, kunnen door Kusters Logistic Services worden geassembleerd tot het eindproduct. Maar daar stopt onze dienstverlening niet. Kusters Logistic Services kan uw eindproducten voor u opslaan en transporteren naar de plaats van bestemming. Soms vragen de te vervoeren producten om extra zorg of om een speciale verpakking. Ook hiervoor is Kusters Logistic Services voor u de perfecte partner. Op maat getimmerde bekistingen zijn voor ons geen uitzondering. Bovendien is Kusters Logistic Services een echte specialist op het gebied van niet-standaard vervoer.

Samenwerking met Pro-Rail en Draka

Assemblage van producten kan geheel in ons warehouse voor u uitgevoerd worden. Wij maken geen gebruik van deelassemblage door derden. Wij assembleren uw producten geheel conform uw condities. Aan de hand van een nauwkeurige kwaliteitscontrole en steekproeven waarborgen we de kwaliteit van onze assemblage werkzaamheden. Onder andere voor Pro-Rail stellen we eindproducten samen binnen het project “Plaats voor de Fiets”. Voor Pro-Rail zijn we voorraadhoudend en op afroep pikken we orders om te assembleren of om eindproducten uit te leveren aan diverse stations.Met Draka zijn we een bijzondere samenwerking aangegaan voor het recyclen van haspels voor glasvezel. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen werken hier dagelijks 25 tot 30 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt van Ergon Bedrijven aan. Ze ontdoen de haspels van restanten glasvezel en maken schoon ze schoon zodat ze opnieuw gebruikt kunnen worden om glasvezel op te winden. Een unieke samenwerking waarbinnen Kusters Logistic Services VAL-activiteiten, opslag en transport verzorgt.

Assemblage voor webshops

Met de komst van webshops zoeken veel leveranciers naar logistieke dienstverleners die meer te bieden hebben dan alleen het schuiven van dozen en pallets. Kusters Logistic Services is zo’n partij. Wij zorgen ervoor dat bestellingen van webshops perfect gemonteerd bij de klant aankomen. Denk bijvoorbeeld aan fietsen en elektrische fietsen. Kusters Logistic Services assembleert de fiets, bezorgt hem bij de klant thuis op het afgesproken tijdstip en geeft uitleg. We zorgen voor de service van een fietsenmaker, maar dan bij de klant thuis. Dat is een van de vele manieren waarop Kusters Logistic Services echt waarde toevoegt.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons