Dedicated transport

De dedicated transport oplossingen van Kusters Logistic Services nemen u alle logistieke zorgen uit handen. Wij verzorgen op afroep uw transport in heel Europa. Alle denkbare maatwerk oplossingen zijn mogelijk.

Wat wij kunnen betekenen:

Zorgeloos transport, exact zoals u wenst

Kusters Logistic Services verzorgt voor de meest uiteenlopende branches het vervoer van goederen door heel Europa. Dat doen we betrouwbaar, snel en veilig. Met chauffeurs die de weg, maar ook het belang van uw lading kennen. Eigenschappen die ons vele bijzondere klanten hebben opgeleverd. Klanten waarvoor we dedicated transport opdrachten maar ook groupage opdrachten uitvoeren.

Binnen een uur een truck tot uw beschikking

Wanneer u ons vandaag belt, dan staat er binnen een uur een truck tot uw beschikking. Het gebruik van onze dedicated trucks en ons deskundige personeel zorgen ervoor dat u aanzienlijk kunt besparen op uw transportkosten.
U kunt uw vervoer regelen zonder zelf te investeren in een wagenpark en personeel, zonder dat uw klant daar iets van merkt. U maakt de transportkosten alleen wanneer uw de omzet maakt.

Vervoer in uw huisstijl

Bij dedicated transport rijdt Kusters Logistic Services onder uw vlag. Maar in sommige gevallen is er meer maatwerk gewenst. Kusters Logistic Services biedt u in dat geval om de dedicated trucks niet alleen onder uw vlag, maar geheel in uw huisstijl te laten rijden. Onze chauffeurs kleden zich conform uw huisstijl en werken geheel volgens uw richtlijnen. Uw klant zal geen verschil zien ten opzichte van uw eigen trucks en chauffeurs.

Dedicated transport voor uw organisatie

Bent u benieuwd naar de dedicated transport oplossing die het beste bij uw organisatie past?  Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons