Track & Trace

Dankzij ons real time gps tracking systeem zijn onze voertuigen en chauffeurs 24 uur per dag te volgen. Dat stelt ons in staat om u op ieder gewenst moment online inzicht te geven in de status van uw zending. U kunt onze gehele performance op de voet volgen. Van het moment van aanbieden tot het moment van aflevering – en alle daartussen liggende stappen.

Wat wij kunnen betekenen:

Real time gps tracking

Kusters Logistic Services maakt gebruik van het geavanceerde real time gps tracking systeem TomTom Webfleet. Daarmee hebben wij online 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in waar onze chauffeurs en voertuigen zich bevinden. Dit tracking systeem geeft ons goed inzicht in de totale performance van onze chauffeurs. Het stelt ons in staat om telkens weer verbeteringen door te voeren in onze performance en in onze dienstverlening.

Uw unieke tracking number

Wanneer u uw zending bij ons aanbiedt ontvangt u van onze een online account. Daarin kunt u uw zending zelf invoeren. Uw zending krijgt een uniek tracking number. Aan de hand daarvan kunt u uw zending exact volgen.
U heeft inzicht in het moment van aanbieden, alle tussentijdse handelingen, de locatie waar de chauffeur zich bevindt en het exacte tijdstip van aflevering. U kunt zelfs zien wie er voor ontvangst getekend heeft.

Nooit misverstanden over uw zending

Kusters Logistic Services heeft er bewust voor gekozen om de invoer van zendingen door de klant zelf te laten verrichten. Op die manier worden er fouten voorkomen en ontstaan er zelden of nooit misverstanden over de zending. Bovendien is de invoer die u doet ook input voor de uiteindelijke factuur die wij u zenden. Op die manier ontstaat er ook over de factuur geen discussie.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons