Pakket versturen

Voor de verzending van pakketten heeft Kusters Logistic Services een wereldwijde express service. Welke bestemming uw pakket ook heeft, wij zorgen altijd voor de beste verzendoplossing. U profiteert van scherpe prijzen en maximale service. Kusters Logistic Services heeft altijd het beste aanbod voor de verzending van uw pakket.

Wat wij kunnen betekenen:

Selectie van de beste integrator voor uw pakket

Voor de verzending van pakketten heeft Kusters Logistic Services scherpe afspraken vastgelegd in contracten met alle gerenommeerde integrators zoals UPS, Fedex, DHL Express, TNT, DPD en Aramex. We kennen alle sterke en zwakke punten van deze integrators en zijn daardoor in staat om telkens de beste integrator te selecteren voor de verzending van uw pakket.  Kusters Logistic Services is uw centrale aanspreekpunt. Wij nemen u veel uitzoekwerk uit handen.

Same day of Just in Time

Hoe snel en tegen welk tarief uw pakket verzonden moet worden kunt u bij Kusters Logistic Services zelf bepalen.Wij bieden u de mogelijkheid om uw pakket met een Same day delivery en een Just in time delivery te verzenden. Wij dragen zorg voor de douane-inklaring en uiteenlopende export vergunningen.

Wereldwijde verzending online volgen

Dankzij ons online Track & Trace systeem kunt u uw pakket online volgen. U heeft 24 uur per dag online inzicht in de verzending en de opvolging aan de hand van real time updates. Bovendien ontvangt u het bewijs van aflevering in de vorm van een ontvangstbericht via e-mail en sms.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons