Revalidatie middelen

Kusters Logistic Services verzorgt de onverpakte goederenstroom van revalidatiemiddelen en diverse types fietsen voor diverse opdrachtgevers. Onze deskundige medewerkers beschikken over een ruime kennis van revalidatiemiddelen en zorgen ervoor dat het transport van uw revalidatiemiddelen perfect en schadevrij verloopt.

Wat wij kunnen betekenen:

Intercompany belevering van de zorg

In opdracht van producenten van revalidatiemiddelen verzorgt Kusters Logistic Services het transport van revalidatiemiddelen naar zorgcentra, verpleegtehuizen en ziekenhuizen in heel de Benelux. Ook intercompany transport van revalidatiemiddelen, van vestiging naar vestiging, wordt door Kusters Logistic Services tot in de puntjes verzorgd.

Uitgebreid distributienetwerk

Dankzij de lange en positieve samenwerking met onze opdrachtgevers is er een uitgebreid distributienetwerk ontstaan. Onze transportwagens beleveren dagelijks veel adressen in Nederland en in vele Europese landen. Daardoor kunnen we u zeer concurrerende groupage-tarieven bieden voor het transport van revalidatiemiddelen.

Assemblage van revalidatiemiddelen

Naast het transport van revalidatiemiddelen verzorgt  Kusters Logistic Services ook de  (eind)assemblage bij aflevering. Onze medewerkers assembleren en stellen de revalidatiemiddelen perfect af. Daarnaast geven ze uitleg en een uitgebreide gebruiksinstructie aan uw personeel en de gebruikers van de middelen zelf. Kusters Logistic Services is uw vertrouwenspartner voor de logistiek van revalidatiemiddelen.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons