Verzekerd verzenden

Verzekerd verzenden geeft u extra zekerheid over de verzending en levering.  Deze verzendwijze wordt vaak ingezet bij waardevolle goederen, zoals machines, kunstwerken en ict hardware. Kusters Logistic Services sluit een passende verzekering voor u af en verzorgt de zorgvuldige verzending.

Wat wij kunnen betekenen:

Verzekering met de juiste voorwaarden

Bij verzekerde verzendingen sluit Kusters Logistic Services een verzekering voor u af. We hebben daarvoor goede afspraken met Rabobank en Interpolis. U bent er zeker van dat u uw verzending verzekerd verstuurt met de juiste voorwaarden. Kusters Logistic Services neemt u al het uitzoekwerk uit handen. Bovendien profiteert u van een scherpe premie en bent u zonder eigen risico verzekerd tegen schade of verlies, mocht er onverhoopt iets mis gaan met uw zending. Uiteraard behandelen wij uw zending met de grootste zorg denkbaar. Maar mocht er iets mis gaan dan keert uw verzekering de kostprijs uit of het bedrag dat benodigd is voor het herstel van de ontstane schade.

Wel of niet verzekerd verzenden

De keuze om al dan niet verzekerd te verzenden hangt in grote mate af van de waarde van uw zending en de impact die het op uw bedrijf heeft wanneer de zending beschadigd zou raken. Het is belangrijk om vooraf te bepalen of u de financiële schade zou kunnen dragen wanneer uw zending niet verzekerd zou zijn. Met name voor lichte zendingen met een hoge waarde is verzekerd verzenden een interessante optie.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons