Internationaal transport

De internationaal transport oplossingen van Kusters Logistic Services zijn er voor al uw A naar B opdrachten in heel Europa. Wij zijn een ervaren dedicated transport specialist, dus u kunt er bij internationale transporten op vertrouwen dat uw zending perfect op tijd op de afgesproken plaats afgeleverd wordt.

Wat wij kunnen betekenen:

Perfecte JIT performance

Kusters Logistic Services vervoert uw lading niet alleen conform opdracht van A naar B, we leveren ook een excellente performance. We hebben de mogelijkheid om onze performance inhouse te meten. Waar nodig sturen we direct bij. Zodat u er altijd op kunt vertrouwen dat uw lading precies volgens afspraak aankomt in de staat waarin u de lading aan ons toevertrouwd hebt.

Internationaal transport of groupage

Wanneer u goederen internationaal te vervoeren hebt, heeft u de keuze uit internationaal transport of groupage. Met groupage oplossingen dragen wij zorg voor het internationale vervoer van collo tot enkele laadmeters. Heeft u een grote deelvracht, een complete vracht of een zending die niet overladen mag worden, dan is internationaal transport de beste vervoersoplossing.

BeNeLux distributie

Kusters Logistic Services maakt gebruik van drie logistieke centra in Nederland die wij in eigen beheer hebben.
Deze centra worden gebruikt voor de overslag ten behoeve van onze 24/ 48 uurservice voor transport in België, Nederland en Luxemburg. Binnen 24 of 48 uur is uw zending gegarandeerd op de plaats van bestemming.

Evenementen- en beurstransport

Kusters Logistic Services biedt ook internationale transportoplossingen voor een diversiteit aan materialen die extra aandacht en een zorgvuldige behandeling nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan beursmaterialen en showmaterialen, cateringmaterialen (non food) en lichtreclames. Wij zorgen er zorgvuldig voor dat de materialen op de exact afgesproken tijd op de plaats van bestemming aanwezig zijn. Zodat uw beurs of evenement op rolletjes loopt.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons