Transport

Kusters Logistic Services is niet zomaar een transportbedrijf. Wij zijn een echte gespecialiseerde vervoerder. Voor het transporteren van de meest uiteenlopende goederen bieden wij altijd de juiste vervoersoplossing. Ook voor maatwerk vervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan simpelweg verder waar anderen stoppen.

Wat wij kunnen betekenen:

Internationaal transport

Kusters Logistic Services verzorgt voor de meest uiteenlopende branches het vervoer van goederen door heel Europa. Dat doen we betrouwbaar, snel en veilig. Met chauffeurs die de weg, maar ook het belang van uw lading kennen. Eigenschappen die ons vele bijzondere klanten hebben opgeleverd. Klanten waarvoor we dedicated transport opdrachten maar ook groupage opdrachten uitvoeren.

Specialist in niet-standaard transport

Veeleisende klanten, die bewust kiezen voor een transporteur die net dat stapje extra doet. Dat zijn bij uitstek klanten die bij Kusters Logistic Services goed zitten.
Wij transporteren werkelijk alles en altijd met de grootste zorg denkbaar. Of het nu gaat om gevoelige meet- en regelapparatuur of om grote lichtreclames, of zelfs om complete landbouwmachines.

Allround transportbedrijf

Kusters Logistic Services transporteert al uw goederen, verpakt of onverpakt, met de dezelfde zorgvuldigheid. Dankzij onze nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Kusters Facilities kunnen wij gerust zeggen dat u met iedere transport vraag bij Kusters aan het juiste adres bent!
Wij zijn de absolute specialist op het gebied van niet-standaard vervoer. Neem vandaag nog contact met ons op.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons