WMS

Met het Warehouse Management Systeem (WMS) van Kusters Logistic Services heeft u altijd online inzicht in de voorraden die wij voor u in ons warehouse opgeslagen hebben. Daar waar wij u voor alle transporten perfect inzicht geven met onze Track & Trace oplossingen, zijn er de WMS oplossingen voor ons warehouse.

Wat wij kunnen betekenen:

Altijd inzicht in uw voorraden

Met WMS heeft u dag en nacht inzicht in de binnengekomen voorraden en in wat er ons warehouse uit is gegaan. U kunt de inslag en uitslag mutaties zelf online raadplegen. In de nabije toekomst kunt u zelfs uw inslag en uitslag zelf online regelen met Online WMS.

Modulair WMS systeem

Het WMS systeem waar Kusters Logistic Services gebruik van maakt is een modulair opgebouwd Warehouse Management Systeem speciaal ontwikkeld voor transportbedrijven en logistieke dienstverleners.Het systeem is eenvoudig van opzet en in gebruik.
Het WMS systeem kent functies zoals: inslag, uitslag en locatieverplaatsingen. Daarnaast beschikt het WMS systeem over een uitgebreide rapportage tool, waarmee u per opgegeven datum exact uw voorraad kunt bepalen. Bovendien kunt u uw voorraad per artikel, per partij en per dag online raadplegen.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons