Warehouse services

Het eigentijdse warehouse van Kusters Logistic Services is een modern en bijzonder goed beveiligd warehouse. Het warehouse is op maat gemaakt en multifunctioneel ingericht. Daardoor voldoet het ruimschoots aan de eisen van al onze klanten. Nu en in de toekomst.

Wat wij kunnen betekenen:

Perfect beveiligd warehouse

Voor de beveiliging wordt er gebruik gemaakt van geavanceerde bewegingsdetectie en camerabewaking. Bovendien is het warehouse beveiligd volgens één van de hoogste  BORG-klassen.

Eigentijds warehouse management

Ons warehouse is multifunctioneel en er wordt gewerkt met vaste een variabele locaties. Hierdoor wordt de beschikbare ruimte optimaal benut en is ons warehouse functioneel en efficiënt ingericht. We zijn zeer ervaren in de opslag en handeling van alle typen en maten pallets en goederen. Uiteraard beschikken we over de benodigde interne transportmiddelen zoals een reachtruck 4-weg en vorkheftrucks.

Zorgvuldige afhandeling van uw voorraad

Wij kunnen u de schadevrije afhandeling van uw goederen te allen tijde garanderen. Of het nu gaat om opslag of overslag van uw goederen.Wij beschikken over opslagvolume voor kortdurende en langdurige opslag van uw goederen. Bovendien verzorgen we het volledige voorraadbeheer (WMS) met de daarbij horende documenten en het transport tot in de puntjes. Kusters Logistic Services biedt u ook verschillende freight servicesair freight  en sea freight – voor uw import en export activiteiten.

Warehouse specificaties

  • Industrieterrein Acht (Eindhoven-Noord)
  • Totale vloercapaciteit 5.700 m² (8 meter vrije hoogte)
  • 6 laaddocs
  • 4 laad/losdeuren
  • 7 loods compartimenten

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons