Sea Freight

Voor sea freight (ofwel ocean freight) biedt Kusters Logistic Services u zeer veel mogelijkheden tegen scherpe tarieven. Deze services zijn ideaal voor wereldwijde verzendingen, waarbij de kosten voor het transport van doorslaggevend belang zijn.

Wat wij kunnen betekenen:

Vervoer van volledige en deelladingen

Onze sea freight services bieden u de mogelijkheid om alle soorten ladingen over zee te vervoeren. Van volledige zeecontainers – Full Container Loads (FCL) –  tot kleinere deelladingen – Less Than Container Loads (LCL). Wij hebben altijd een sea freight oplossing voor u.  Kusters Logistic Services is er voor al uw import en export activiteiten over zee, land en door de lucht.

Betrouwbare afhandeling van uw sea freight

Kusters Logistic Services maakt voor de sea freight services gebruik van een wereldwijd netwerk dat gebruik maakt van alle belangrijke scheepvaartroutes.We hebben al jaren een goede werkrelatie met betrouwbare rederijen aan wie wij onze zendingen met gerust hart toevertrouwen. We zorgen er te allen tijde voor dat uw volledige transport van soepel verloopt, inclusief de douaneafhandeling. Van het ophalen van de zending tot aan de belevering van de uiteindelijke ontvangers. Om daar goed op toe te kunnen zien hebben we geïnvesteerd in een geavanceerd Track & Trace systeem, waarmee uw zending continu online te volgen is.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons