Freight shipping

Hoe u uw import en export ook wenst te organiseren, Kusters Logistic Services heeft altijd een goede freight oplossing voor u. We bieden u freight shipping services over zee – sea freight-, door de lucht – air freight-, en over land – internationaal transport.

Wat wij kunnen betekenen:

Import en export in goede handen

Welke weg u ook kiest, Kusters Logistic Services neemt u veel zorg uit handen en regelt alles tot in de puntjes voor u. Precies zoals u en de ontvanger van uw zending dat wensen.

Bij import en export van uw producten nemen onze specialisten alle administratieve handelingen van u over die er bij import- en exportactiviteiten komen kijken. Wij kunnen u daar veel tijd en zorgen mee besparen. Kusters Logistic Services is er trots op al geruime tijd alle wereldwijde export- en importactiviteiten voor diverse multinationals te mogen verzorgen. Uw transport is bij ons echt in goede handen. Bovendien profiteert u van de grote volumes die wij wereldwijd verzenden voor onze grote klanten.
Dit zorgt ervoor dat u gebruik kunt maken van zeer aantrekkelijke export- en importtarieven.

Vaste partners

Voor al onze freight services maken wij gebruik van vaste en zeer betrouwbare partners. Met wie wij vaak al jaren een goede samenwerking hebben voor sea freight en air freight. Naast onze freight services kunnen wij u ook een aantal extra services bieden. Zoals de opmaak van alle voorkomende exportdocumentatie, het verzorgen van (export) verpakkingen en het organiseren van legalisatie bij ambassades.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons