Air Freight

Kusters Logistic Services biedt u zeer kosteneffectieve air freight services. Deze services zijn ideaal voor wereldwijde verzendingen, waarbij sea freight en internationaal transport geen uitkomst bieden. Bijvoorbeeld omdat uw lading sneller op de plaats van bestemming moet zijn dan over de weg en water mogelijk is.

Wat wij kunnen betekenen:

Wereldwijd air freight netwerk

Kusters Logistic Services maakt voor de air freight services gebruik van een wereldwijd netwerk verspreid over alle uithoeken van de wereld. We werken nauw samen met onze lokale partners, zodat we optimaal profiteren van de aanwezige lokale expertise. Daarmee zorgen we ervoor dat onze air freight services niet alleen kosten efficiënt zijn, maar ook van een zeer hoogwaardige kwaliteit.

Soepele afhandeling van uw air freight

Wij zorgen er te allen tijde voor dat uw volledige transport van soepel verloopt, inclusief de douaneafhandeling.  Of het nu gaat om een express air freight zending of een deur tot deur zending. Om daar goed op toe te kunnen zien hebben we geïnvesteerd in een geavanceerd Track & Trace systeem, waarmee uw zending continu online te volgen is.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons