Groupage

De groupage diensten van Kusters Logistic Services staan garant voor efficiënt vervoer van uw goederen in heel Europa. Al vanaf 1 pallet is groupage een interessante vervoersoptie. Voor de verzending van deelladingen, losse pakketten, een of enkele pallets door heel Europa staan wij voor u klaar.

Wat wij kunnen betekenen:

Werkwijze bij groupage

Wanneer u een vervoersopdracht heeft die minder gebonden is aan een exacte ophaal- en afleverdatum, zijn onze groupage diensten een ideale vervoersoplossing voor u. Bij groupage worden er van diverse opdrachtgevers goederen verzameld voor verzending. Wij beschikken over de mogelijkheden om dagelijks goederen bij u op te halen.

Opslag in beveiligd warehouse

Tot het moment van verzenden slaan wij uw goederen voor u op in ons beveiligde warehouse. Bij verzending gaan uw goederen eerst naar een HUB, van daaruit naar een overslagpunt en daarna naar de plaats van bestemming. Wij leveren uw goederen daar geheel conform uw wensen af. Daarin zijn we uiterst flexibel. Vanuit onze expertise denken we graag met u mee over de meest optimale vervoersoplossing.

Europees dekkend groupage netwerk

Ons groupagevervoer heeft een Europese dekking. Dit Europese groupagenetwerk stelt ons in staat om snel en efficiënt vervoer te verzorgen naar alle landen in Europa. Naar grote steden in West-Europese landen rijden we zelfs dagelijks. Informeert u gerust naar onze mogelijkheden voor uw bestemming.

Geen spoed, wel een scherpe prijs

Het bundelen van goederen van verschillende klanten tot een zending levert natuurlijk veel efficiëntie op. Wat u op uw beurt terugziet in de prijs die u betaalt voor het vervoer. Met name voor verzendingen van collo tot aan diverse laadmeters is groupage een zeer voordelige vervoersoptie. Heeft uw zending wel een keer spoed? Geen nood, ook dan zijn we u graag van dienst met onze Same day delivery service.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons