Goederenopslag

Als onderdeel van onze Value Added Logistics verzorgen wij de in- en opslag van uw goederen in ons perfect beveiligde warehouse. Daarin kunnen wij alle denkbare goederen opslaan. Op pallets, verpakt, onverpakt, echt alles is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan opslag van computers, hardware, fietsenstallingen, grote pakketten en beursmaterialen.

Wat wij kunnen betekenen:

Opslag in ons geavanceerde warehouse

Ons warehouse kent een oppervlakte van 5.700 vierkante meter en een vrije hoogte tot 8 meter. Daarbinnen kunnen wij voor de opslag van uw goederen werkelijk iedere denkbare opslaglocatie op maat maken. Bovendien kunt u bij Kusters Logistic Services  uw goederen voor iedere gewenste termijn opslaan. Ook voor tijdelijke opslag zijn wij het perfecte adres.

Uw goederen in goede handen

Uw goederen worden bij binnenkomst door onze deskundige medewerkers zorgvuldig gecontroleerd en opgeslagen. Wij verzorgen het volledige voorraadbeheer (WMS) met alle daarbij behorende documenten voor u. Met ons Online WMS systeem heeft u bovendien altijd inzicht in de goederen die wij voor u in opslag hebben. Desgewenst verzorgen wij na de opslagtermijn ook het transport van uw goederen, zowel in de Benelux als internationaal.

Wat wij kunnen betekenen:

Mail ons